28,5 grader kristallklart vatten, 32 grader i luften.

 Naj inte Karibien utan Gotland....

 VI HAR ÖPPET FÖR ALLA.

 


Poolhuset har öppet fritt för dig som boendegäst från 09.00 till 20.00.  I anläggningen finns även varm Sauna och svalkande Bubbelbad.

Passa på att njuta i några av vår solsängar med härlig torr värme. Fast det är ett poolhus har vi fantastiska 60 % luftfuktighet; mindre än utomhus. Det går att beställa öl, vin, drycker och drinkar till poolen. Det är förbjudit att medtaga egen alkoholhaltig dryck. Detta har med vårat alkoholtillstånd att göra så var snälla och respektera detta.


Vi vill göra alla uppmärksam på att vårt bubbelbad bara håller 30 grader, då vattnet är i cirkulation med huvudbassängen. Fördelen är självklart vattenkvaliteten och nackdelen är förstås att det känns kallt. Vår ägare har valt att prioritera vattenkvalitet framför värme. Och, givetvis i ett slutet, mindre system (2000 l / 37 gr.) så måste mängden klor ökas och pauser för rengöring måste göras minst varje timme, då inget bubbel/jets kan aktiveras under tiden. Vi ber om förståelse för detta. Vi tittar dock på alternativa lösningar som gör att vi kan öka värmen i bubbelbadet något; förhoppningsvis till 35 grader.- För externa besökande gäller öppettider : 10.00 till 20.00. Kostnad är 90,- för vuxen och 50,- för barn under 12 år. Anmälan och betalning i reception. Barn under 16 år får ej vistats utan vuxen sällskap

- Pool och ingång till pool huset är kameraövervakade för din säkerhet och vår skyldighet att övervaka lokalen då alkoholservering är tillåten.

- Poolen mäter 12x7 meter och är 1,45 djup. Bubbelbadet rymmer 6 personer och bastun 4 - 6 personer. Det finns två omklädningsrum med låsbara skåp. Därutöver finns två duschar och en toalett.  För vattenlekar finns paddlar, aquabikar och skumplastflottörer.

Välkomna till en underbar vistelse med god värme som gör kroppen glad och pigg.