28,5 grader kristallklart vatten, 32 grader i luften.

 Naj inte Karibien utan Gotland....

 

Öppettider 

Måndag - Söndag  10.00-20.00Pris:

Vuxen   120:-

Barn 0-12 år  80:-


Poolhuset har öppet fritt för dig som boendegäst från 09.00 till 20.00.  I anläggningen finns även varm Sauna och svalkande Bubbelbad.

Passa på att njut i  vår solsäng eller ta en bastu med härlig torr värme. Det går även bra att beställa dryck till poolen, allt från drinkar till juice. Dock är det förbjudet att medtaga egen alkoholhaltig dryck. Missbrukas detta kommer vi att debitera er 3.000:- i böter.


Vi vill göra alla uppmärksam på att vårt bubbelbad bara håller 30 grader, då vattnet är i cirkulation med huvudbassängen. Fördelen är självklart vattenkvaliteten och nackdelen är förstås att det känns svalare. Vår ägare har valt att prioritera vattenkvalitet framför värme. Vi ber om förståelse för detta. Vi tittar dock på alternativa lösningar som gör att vi kan öka värmen i bubbelbadet.- För externa besökande:  kostnad 120:-  för vuxen och 80:-  för barn under 12 år.             Anmälan och betalning i reception.  Barn under 16 år får ej vistats utan vuxen sällskap

- Pool huset är kameraövervakade för din säkerhet och vår skyldighet att övervaka lokalen.

- Poolen mäter 12x7 meter och är 1,45 djup. Bubbelbadet rymmer 6 personer och bastun 4 - 6 personer. Det finns två omklädningsrum med låsbara skåp. Därutöver finns två duschar och en toalett.  För vattenlekar finns paddlar, aquabikar och skumplastflottörer.

Välkomna till en underbar vistelse med god värme som gör kroppen glad och pigg.