Vi hälsar dig välkomna till vår "kvarterskrog"  

BALDERS KROG 

Här kan du äta och dricka gott, eller varför inte njuta av en god cappuccino ?RESTAURANGEN ÖPPEN VARJE DAG

kl. 12 - 21

Nya öppettider från den 21/8:

Måndag-Torsdag 17-21

Fredag-Söndag 12-21

OBS: Hela anläggningen är abonnerad tisdag 22/8Läs vår meny och mer om vår restaurang på:

www.balderskrog.seVälkomna!

Vårt koncept har alltid varit att ge dig som gäst en helhetsupplevelse och här spelar restaurangen en väsentlig roll. För att uppnå högsta kvalitet har vi anlitat fantastiska kockar som bland annat älskar de Gotländska råvarorna och har redan anpassat våra signum rätter till nya höjder. 

Till våra rätter har vi omsorgsfullt plockat fram passande viner som höjer matupplevelsen ytterligare!

Vi har 3 sorters öl på fat; Wisby Pils,  Krusovice och Alskute (en lokal ale från Levide. Alla tre sorterna är renommerade öl och gör oss stolta att vi kan erbjuda dessa fina ölsorterna med bra kvalitet till dig som gäst.

Alkoholfri Mariestad, Easy Rider eller eko-lättöl från Gränges Bryggeri har vi till våra bilburna gäster. 

I tillägg har vi bland annat Mariestad, Norrlands Guld och  Montieth Pale IPA

1000 -årig klosteröl; Affligem


Våra viner är omsorgsfullt utvalda för att passa vår meny. Våra husviner representerar goda prisvärda viner som passar dom flesta. Därutöver har vi plockat fram ytterligare några viner som samspelar med vår meny på ett föredömligt sätt. Strävhet, fruktsyra, balans, eftersmak, smörig, fyllig, fatkaraktär, mjuk, fräsch är alla uttryck som har varit viktiga vid valet av våra viner.

Välkomna att njuta med oss! Vi lovar att vi ska göra vårt yttersta att din upplevelse minst motsvarar och helst överträffar dina förväntningar. 

Kontakta oss gärna om du har någon att fira. Vi kan ordna sällskap upp till 80 personer med specialanpassad meny och öppettider. 

Smaklig spis!