Här är borta bäst och man känner sig hemma.....


  • Dubbelrum
  • Lägenheter för självhushåll
  • Hus med alla bekvämligheter 

 

 


Vi har rum i flera kategorier, från hotellrum där frukost ingår till stora hus där du hittar alla bekvämligheter som en modern semester kräver. Vi har fiberlinor in som säkerställer trådlös anslutning till internet, utan kostnad självklart. Till säsongen 2015 ökar vi accesspunkterna så du problemfritt kan surfa där du är, utomhus eller inomhus.

Slutstädning är alltid med i våra priser. Optimal vistelse hos oss är minst en vecka, men det går också att bo kortare tid, men då speglas detta sig också i våra priser. En dags vistelse i förhållande till sju dagars vistelse kan skilja sig åt med 30% räknat pr. dag.  

Alla våra enheter har moderna kakelklädda badrum. Samtliga enheter i vår resort är rökfria. Vi har några rum och lägenheter som vi tillåter husdjur. Barnsängar kan beställas mot en liten avgift (300,-/pr vistelse)  TV, DVD och Radio finns i alla boende- enheter.

Husdjur är välkomna, 300:- kostar det för dom att bo hos oss.

 

 

 

Enkelrum/Dubbelrum

Våra hotellrum har två fullstora sängar och är idealisk för par som vill njuta av en oförglömlig semester. Dubbelrum i vårt hotell rymmer upp till två personer som båda bor och sover bekvämt hos oss. 

Badrummet är lyxigt, med dubbla tvättställ, duschhörna och vägghängd toalett. Handdukstork och hårfön finns också!

Våra rum kostar som mest 2.050:-  per natt i högsäsong.

 


 

Lägenhetssvit 

 


Våra lägenhetssviter har designats varsamt för att passa alla behov hos våra mer krävande gäster. De fem lägenhetssviterna är 38 kvadratmeter och har alla egen uteplats och direkt ingång utifrån. 

Enheterna är beräknad för självhushåll och är utrustade med bekvämligheter som micro, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och äggkokare.

I en lägenhetssvit får 4 personer plats. Innehåller hall, ett sovrum med två sängar, vardagsrum med litet kök, matbord och bäddsoffa. Badrummet är härligt med duschhörna, vägghängd toalett och lyxig tvättställsinredning. Handdukstork och hårfön finns också!

Våra lägenhetssviter kostar som högst 2.480:- kronor per natt i högsäsong.


 Stora lägenheter

Vi har 10 stora lägenheter med plats för upp till 6 personer.

Dessa är våra mest populära enheter! Både för den stora familjen eller ett kompisgäng. Var ute i god tid om du vill säkra dig en stor lägenhet. 

Lägenheterna har alla bekvämligheter, så som stort kök med diskmaskin, tv, radio och dvd, stort badrum med dubbla tvättställ, duschhörna och vägghängt wc. Därtill finns ytterligare ett toalettrum med handfat. Ingen vill uppleva toalettkö på morgonen.... 

Två identiska sovrum med vardera två sängplatser. I vardagsrummet finns bäddsoffa för två.

Enheterna är gjord för en bekväm vistelse med självhushåll där bekvämligheter som micro, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och äggkokare ingår. Kyl med frys samt spis med ugn hittar du här med.

På den stora terrassen i västläge finns utemöbler, solsäng/solstolar.

De stora lägenheterna kostar som högst 3.490,-:-kronor per natt i högsäsong.

Alla våra lägenhetsenheter eller hotellrum är belägna på bekväm avstånd från vår pärla; poolhuset som finns som mittpunkt i resorten. Hit kan du gå med badtofflor inlindad med en handduk och njuta av ett dopp före frukost eller varför inte som ett träningspass på eftermiddagen?

Alla interna gångstråk är i betong, för din bekvämlighet!

Detta innebär att vår anläggning är anpassad för rullstolsburna där även lägenheter och hotellrum är anpassade. Fråga oss om du har speciella krav på rum och faciliteter....vi berättar gärna mera om vår anpassning.

Resorten har ett eget tvättrum med tvättmaskin och torktumlare så att du kan tvätta dina kläder under vistelsen. Detta ingår givetvis i din vistelse.


 


 

HusResorten har  hus för uthyrning. 2 större hus med plats för 6 personer och 4 mindre hus plats för 4-6 personer. Dessa enheter är belägna på gångavstånd från Resorten; 100-500 meter. 

Här har ni en egen avskild oas med alla bekvämligheter så som stor solterrass, fullt utrustat kök, TV, DVD och eget fiberbredband (100mb). Några enheter har kamin, golvvärme och egen tvättmaskin, Bekväma sängar säkerställer en lyxig och skön semester för dig som vill ha något extra. 

Ni parkerar alldeles utanför husknuten och behöver inte gå många steg för att påbörja Er vistelse i våra hus.

Skulle Ni vilja köpa ett av våra hus går det också för sig. Vi kan då hyra tillbaka huset från dig. Hör av dig till oss för mer information, eller titta under rubriken Objekt till salu där också flera bilder finns. 


Vi har flera tomter till och bygger fortlöpande ut vår semesteranläggning.  Våra hus kostar som högst  5.100:-kronor per natt i högsäsong.                               

 

                                                                                  Ett av våra härliga badrum!